5ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2016

Το ραντεβού είχε δοθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα και οι ΜτΓ ήταν εκεί! Ο 5ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στο κέντρο της Αθήνας.

Με σύνθημα «…γιατί η Γη είναι η γειτονιά μας» οι Μηχανικοί της Γης ήταν ανάμεσα στους πάνω  από 18.000 δρομείς που συμμετείχαν στο αθλητικό αυτό γεγονός εθνικό-πολιτιστικού χαρακτήρα. Οι δρομείς έτρεξαν με πάθος κάτω από τον αττικό ήλιο επιλέγοντας μεταξύ των διαδρομών των 3, 5 ή 21 χλμ., σε μια λαμπερή Αθήνα χωρίς αυτοκίνητα. Χιλιάδες ήταν επίσης και οι θεατές που χειροκρότησαν με ενθουσιασμό την προσπάθεια του κάθε αθλητή. Οι ΜτΓ εκπροσωπήθηκαν συνολικά από 20 μέλη τους, εκ των οποίων 5 τερμάτισαν την διαδρομή των 21 χλμ και 15 την διαδρομή των 5χλμ. Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής δόθηκε σε όλους όσοι τερμάτισαν.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Αναμένεται με ανυπομονησία το επόμενο αθλητικό γεγονός !

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι μία ετήσια συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η οποία ξεκίνησε το 2012 (με 3.500 δρομείς) και φέτος, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη φορά, με όριο συμμετοχών τους 20.000 δρομείς.

 
 
 
Γίνε μέλος

    [recaptcha size:compact]

    KASAPI