Πρόταση ενεργειακής απόδοσης πλινθόκτιστων κατοικιών

Tο θέμα της ενεργειακής απόδοσης και της θερμικής άνεσης απασχολεί τους Μηχανικούς της Γης (ΜτΓ) απαρχής της ενασχόλησής τους με τη δόμηση με χώμα. Με σκοπό να εμβαθύνουμε περισσότερο στο ζήτημα, σχεδιάζουμε ένα νέο πρόγραμμα για την ενεργειακή απόδοση πλινθόκτιστων κατοικιών.

Στο πλαίσιο αυτό αναζητούμε ένα άτομο το οποίο θα συμμετάσχει στα ακόλουθα:

  • Διαμόρφωση της αρχικής πρότασης: έχει γίνει σημαντική προεργασία από μέλη μας, αλλά απαιτείται ενημέρωση και εμπλουτισμός αυτής (εκτιμώμενη ενασχόληση: 5-10 ώρες)
  • Παρακολούθηση σειράς μαθημάτων/σεμιναρίων: η αρχική πρόταση θα κατατεθεί σε πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για την ενίσχυση της τεχνογνωσίας ΜΚΟ. Εφόσον η πρόταση είναι επιτυχής, το άτομο θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα ως εκπρόσωπος των ΜτΓ, σε στενή συνεργασία με τα τακτικά μέλη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεματικές χρηματοδοτήσεων, διαχείρισης ομάδων, δικτύωσης, marketing κ.ά. και η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική (εκτιμώμενη ενασχόληση: 1 ημερολογιακός μήνας, με συνολικά 80 ώρες μαθημάτων, μισά πρωινά και μισά απογευματινά, και εκτιμώμενη έναρξη μέσα Νοεμβρίου)
  • Σχεδιασμός του νέου προγράμματος για την ενεργειακή απόδοση πλινθόκτιστων κατοικιών: μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, σε συνεργασία με τα τακτικά μέλη της οργάνωσης, το άτομο θα συνδράμει στην κατάστρωση ολοκληρωμένων προτάσεων προς πιθανούς χρηματοδότες (εκτιμώμενη ενασχόληση: σποραδικά για 2-3 μήνες).

Παρακαλούμε πολύ όποιο από τα μέλη μας ενδιαφέρεται (κατά προτεραιότητα) ή γνωρίζει κάποιο άτομο που μπορεί να ενδιαφέρεται, να επικοινωνήσει μαζί μας στο info@engoe.gr μέχρι την Πέμπτη 28/9.

Υπενθυμίζουμε πως η προσφορά των μελών και φίλων των ΜτΓ στην οργάνωση είναι και παραμένει εθελοντική.

 
 
 
Γίνε μέλος

    [recaptcha size:compact]

    KASAPI