Οι ΜτΓ συμμετέχουν στο “Bicycle for Life”

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 9π.μ. οι ΜτΓ συμμετέχουν στη συνάντηση – ποδηλατοβόλτα “Bicycle for Life” για τα θύματα του τυφώνα Χαγιάν στις Φιλιππίνες. Τη συνάντηση διοργανώνουν οι Kasapi Hellas/ PSG MTBikers σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Kasapi Hellas το Bicycle for Life είναι μια εκδήλωση οικονομικής στήριξης, οπότε αυτοί που δεν έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν οποιοδήποτε ποσό από καρδιάς. Έχει συμφωνηθεί ότι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να εγγραφούν στη σχετική λίστα και να δώσουν 3 ευρώ.

Η διαδρομή της ποδηλατοδρομίας είναι η παρακάτω: από Σύνταγμα, κατά μήκος Βασιλίσσης Σοφίας, Λεωφ. Κηφισίας, στροφή 180 μοιρών στη διασταύρωση Κηφισίας-Κατεχάκη, μετά κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας, στροφή δεξιά για Λεωφ. Αλεξάνδρας, Πατησίων, στροφή αριστερά προς Ομόνοια-Σταδίου και επιστροφή στην Πλατεία Συντάγματος. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Kasapi Hellas στο Facebook https://www.facebook.com/kasapi.hellas και στο City of Athens

Αφίσα

Δελτίο Τύπου

 
 
 
Γίνε μέλος

    [recaptcha size:compact]

    KASAPI