Οι Μηχανικοί της Γης στον 38ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Oι Μηχανικοί της Γης (ΜτΓ) συμμετέχουν στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας το Νοέμβριο με το σύνθημα «… γιατί η γη είναι η γειτονιά μας!». Συνεχίζοντας την παράδοσή μας, σας καλούμε να τρέξετε μαζί μας το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, στους αγώνες των 5 χλμ, 10 χλμ ή 42 χλμ. Σας περιμένουμε για να μεγαλώσουμε την προσπάθεια μας και να κάνουμε ευρύτερα γνωστό το έργο μας!

Για να τρέξετε μαζί μας, συμπληρώστε και στείλτε μας τη φόρμα συμμετοχής (38ος-Μαραθώνιος-Αθήνας_φορμα-συμμετοχής_ΜτΓ) μέχρι την Παρασκευή 11/9. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή διότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο!

Σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων των ΜτΓ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα νούμερα συμμετοχής θα τα παραλάβει συνολικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιάννης Ψαράς και θα σας τα παραδώσει το Παρασκευοσαββατοκύριακο του αγώνα.
Προσοχή: Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργάνωσης, ο Αγώνας Δρόμου 10χλμ θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 17.00 (δηλ. την προηγούμενη του Μαραθωνίου, στις 7 Νοεμβρίου 2020). Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν ο Μαραθώνιος Δρόμος στην αυθεντική διαδρομή με ώρα έναρξης στις 9.00, καθώς και ο Αγώνας Δρόμου 5χλμ με ώρα έναρξης στις 8.15.

Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι διαβάσετε την πολιτική ακυρώσεων που ισχύει φέτος λόγω των συνθηκών με τον COVID-19.

Προσοχη: Φέτος ισχύουν 2 επίπεδα εγγραφής, το ενισχυμένο και το πλήρες. Για λόγους πολιτικής του ΣΕΓΑΣ το απλό επίπεδο εγγραφής καταργήθηκε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Γιάννη Ψαρά
email: psarasioannis@yahoo.gr
κιν: +30 6946144276

Περισσότερα για τον αγώνα
www.athensauthenticmarathon.gr

Περισσότερα για την οργάνωση
www.engoe.gr

37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας

Oι Μηχανικοί της Γης (ΜτΓ) συμμετέχουν στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας το Νοέμβριο με το σύνθημα «… γιατί η γη είναι η γειτονιά μας!». Συνεχίζοντας την παράδοσή μας, σας καλούμε να τρέξετε μαζί μας το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, στους αγώνες των 5 χλμ, 10 χλμ ή 42 χλμ. Σας περιμένουμε για να μεγαλώσουμε την προσπάθεια μας και να κάνουμε ευρύτερα γνωστό το έργο μας!

Για να τρέξετε μαζί μας, συμπληρώστε και στείλτε μας τη φόρμα συμμετοχής (37ος-Μαραθώνιος-Αθήνας_φορμα-συμμετοχής_ΜτΓ) μέχρι την Τετάρτη 26/6. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή διότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο!

Σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων των ΜτΓ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα νούμερα συμμετοχής θα τα παραλάβει συνολικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιάννης Ψαράς και θα σας τα παραδώσει το Σαββατοκύριακο του αγώνα.

Προσοχή: Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργάνωσης, ο Αγώνας Δρόμου 10χλμ θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 17.00 (δηλ. την προηγούμενη του Μαραθωνίου, στις 9 Νοεμβρίου 2019). Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθούν ο Μαραθώνιος Δρόμος στην αυθεντική διαδρομή με ώρα έναρξης στις 9.00, καθώς και ο Αγώνας Δρόμου 5χλμ με ώρα έναρξης στις 8.15.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Γιάννη Ψαρά
email: psarasioannis@yahoo.gr
κιν: +30 6946144276

Περισσότερα για τον αγώνα
www.athensauthenticmarathon.gr

Περισσότερα για την οργάνωση
www.engoe.gr

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2019

Οι Μηχανικοί της Γης συμμετέχουν στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 17 Μαρτίου με το σύνθημα «…γιατί η Γη είναι η γειτονιά μας». Ελάτε να τρέξουμε μαζί και να μεγαλώσουμε την προσπάθεια μας!

Διαθέσιμοι αγώνες:

  • Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21χλμ (γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2001)
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ (γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2007)
  • Αγώνας Δρόμου 3 χλμ (γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2009).

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε και στείλτε μας τη φόρμα συμμετοχής (2019_athens_half_marathon_forma_simmetohis) μέχρι την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 16.00. **Παράταση εγγραφών μέχρι την Τρίτη 26/2**

Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα! Σε περίπτωση που εξαντληθούν οι θέσεις των ΜτΓ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα για τον αγώνα: www.athinahalfmarathon.gr

Τα νούμερα συμμετοχής θα τα παραλάβει συνολικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιάννης Ψαράς και θα σας τα παραδώσει μετά την Πέμπτη 14/3, τις ημέρες πριν τον αγώνα. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον Γιάννη Ψαρά email: psarasioannis@yahoo.gr κιν.: +30 6946144276

 

Οι Μηχανικοί της Γης στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Οι Μηχανικοί της Γης (ΜτΓ) συμμετέχουν και φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Σας καλούμε να τρέξετε μαζί μας στους αγώνες 5 χλμ, 10 χλμ ή 42 χλμ «… γιατί η γη είναι η γειτονιά μας!».

Για να τρέξετε μαζί μας, συμπληρώστε και στείλτε μας τη φόρμα συμμετοχής (36ος-Μαραθώνιος-Αθήνας_φορμα-συμμετοχής_ΜτΓ) μέχρι την Παρασκευή 29/6. Προτείνουμε να εγγραφείτε όσο το δυνατόν συντομότερα, διότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων των ΜτΓ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα νούμερα συμμετοχής θα τα παραλάβει συνολικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιάννης Ψαράς και θα σας τα παραδώσει το Σαββατοκύριακο του αγώνα.

Σας περιμένουμε για να μεγαλώσουμε την προσπάθεια μας και να κάνουμε ευρύτερα γνωστό το έργο μας!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Γιάννη Ψαρά
email: psarasioannis@yahoo.gr
κιν: +30 6946144276

Περισσότερα για τον αγώνα
www.athensauthenticmarathon.gr

Περισσότερα για την οργάνωση
www.engoe.gr

Καθαρισμός της παραλίας Χαμολιά το Σάββατο 19/5/2018

Οι Μηχανικοί της Γης συμμετέχουν και φέτος στην πολυετή προσπάθεια του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για τον εθελοντικό καθαρισμό των ακτών της χώρας μας!

Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στη συλλογική αυτή προσπάθεια της ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2018 με τον καθαρισμό της παραλίας Χαμολιά στη Βραυρώνα το Σάββατο 19 Μαΐου. Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων θα ξεκινήσει στις 10:00 και ο καθαρισμός θα αρχίσει στις 10:30.

πινεζα

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή μέχρι και την Πέμπτη 17 Μαΐου συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής (Καθαρισμος-2018-φορμα-συμμετοχής-ΜτΓ) και στέλνοντάς την στο info@engoe.gr.

Μην ξεχάσετε το αντιηλιακό και το καπέλο σας!

Περισσότερα Στοιχεία για την Εκστρατεία
Για 23η χρονιά πραγματοποιείται και φέτος η εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών ακτών, βυθού και φυσικών περιοχών ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, που διοργανώνει το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και έχει στόχο την ενημέρωση και κινητοποίηση μικρών και μεγάλων πολιτών για τη διαφύλαξη του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Η φετινή εκστρατεία ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ επικεντρώνεται στο ζήτημα των πλαστικών – είμαστε όλοι μέρος αυτού του προβλήματος, ας γίνουμε και μέρος της λύσης υιοθετώντας μια προσωπικά υπεύθυνη στάση στην καθημερινότητά μας! (http://medsos.gr/medsos/2008-08-12-07-14-43/2008-08-28-11-24-19/2008-08-28-11-55-31/1865–2018-.html)

Μάθημα Πρώτων Βοηθειών στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών

Οι Μηχανικοί της Γης υποστήριξαν την υλοποίηση του μαθήματος Πρώτων Βοηθειών της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ που μπήκε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα σπουδών της σχολής. Η οργάνωσή μας ήρθε σε επαφή με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) με την οποία και έχει συνεργασθεί κατά το παρελθόν διοργανώνοντας από κοινού ενημερωτικές ημερίδες. Οι Διασώστες δέχθηκαν ευχαρίστως να αναλάβουν την ενημερωτική αυτή παρουσίαση. Η διάλεξη-επίδειξη έγινε από τον κύριο Ανδρέα Παπαγεωργίου της ΕΟΔΑ την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 στο Αμφιθέατρο της Σχολής, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Υπήρξε σημαντική προσέλευση φοιτητών που συνέβαλλε στην επιτυχία της διάλεξης.

 
 
 
Γίνε μέλος

    [recaptcha size:compact]

    KASAPI